ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 5°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

20 • 10 • 2024

Latvijas meistarsacīkstes lēkšanā ar slēpēm 2024 – Tehvandi, Igaunija

Saistītā informācija

2024. gada 8. oktobrī Tehvandi, Igaunijā, norisinājās Latvijas meistarsacīkstes lēkšanā ar slēpēm, kurā piedalījās Latvijas talantīgākie sportisti. Sacensības norisinājās uz 90 metru jaudas tramplīna ar. Šīs sacensības iezīmējās ar iespaidīgiem sportistu sniegumiem, par ko liecina gan augstie rezultāti, gan aizraujošā konkurence.

Sieviešu konkurencē:

Pirmo vietu izcīnīja Aelita Krasiļščikova (SK OZDK), kas ar 119,0 punktiem kļuva par sacensību uzvarētāju. Viņas stabilais sniegums abās kārtās nodrošināja izcilu rezultātu – pirmajā lēcienā 85,4 punkti, bet otrajā 69,5 punkti. Krasiļščikovas tehniskais izpildījums, kurā viņa saņēma augstus vērtējumus no tiesnešiem, apliecina viņas augsto līmeni šajā sporta disciplīnā.

Otro vietu ar 29,0 punktiem izcīnīja Luīze Čodere  (Lidojošais Slēpotājs), kas demonstrēja cīņassparu un apņēmību, taču nedaudz zaudēja stabilitāti savos lēcienos, kas ietekmēja kopējo vērtējumu.

Vīriešu konkurencē:

Šajā grupā par čempionu kļuva Kārlis Švēde (Lidojošais Slēpotājs), kurš ar kopējo punktu skaitu 73,5 pārliecinoši ieguva pirmo vietu. Kārlis demonstrēja pārliecinošu sniegumu, ar abiem lēcieniem sasniedzot 80,8 un 81,0 punktus, tādējādi nodrošinot uzvaru.

Otrajā vietā ierindojās Markuss Broks (Lidojošais Slēpotājs) ar 1,0 punktu, savukārt trešo vietu ieņēma Jēkabs Švēde, kurš ieguva -17,5 punktus, piešķirot sacensībām īpašu intriģējošu noslēgumu.
Sacensību laikā laika apstākļi bija mainīgi – temperatūra svārstījās no +8 līdz +9 grādiem, bet vēja ātrums bija 4-5 m/s, kas sagādāja papildu izaicinājumus dalībniekiem. Neskatoties uz to, visi sportisti demonstrēja augstu meistarību un neatlaidību.

Sacensību galvenais tiesnesis bija Rauno Loit (Igaunija), bet sacensību vadītāja pienākumus veica Agnese Amoliņa (Latvija).

Šīs sacensības ir apliecinājums Latvijas lēcēju ar slēpēm augošajam līmenim un talantu attīstībai, kas ļauj cerēt uz vēl labākiem rezultātiem nākotnē.

Kontaktinformācija:Sacensību organizatori
Latvijas Slēpošanas federācija
E-pasts: [email protected]

_KRE8736.jpg

_KRE8792.jpg

_KRE9004.jpg

_KRE9009.jpg

_KRE9063.jpg

_KRE9074.jpg

_KRE9283.jpg

_KRE9299.jpg

_KRE9565.jpg

_KRE9584.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv